Junior projectingenieur bodemonderzoek

Junior projectingenieur bodemonderzoek

Young & Experienced Professional Higher education
Soil Other
{{ $t('vacancy.apply') }}

Ben jij gepassioneerd door bodem en op zoek naar een interessante nieuwe uitdaging? Dan ben jij mogelijks een 'perfect match' met ons bestaande team.

Je functie

Ons team heeft een duidelijke expertise opgebouwd in het opsporen en in kaart brengen van bodemverontreiniging. Om bodemspecialisten en milieuadviseurs te ondersteunen bij het leveren van betrouwbare oplossingen op basis van nauwkeurig onderzoek van de verontreiniging, breidt de verzameling meet-technieken jaar na jaar verder uit. Als projectingenieur adviseer je klanten binnen je eigen klantenportefeuille en ontwikkel je onderzoeksstrategieën. Je bedenkt, onderhoudt en evalueert QA/QC van meetprocedures en analytiche apparatuur. Daarbij volg je de veiligheidsaspecten gedurende het volledige traject op. Ten slotte weet je als geen ander je project binnen de scope te houden qua budget en timing.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

  • je hebt een master met sterke achtergrond in scheikunde of chemische engineering. Pluspunten;
  • ervaring met analyse methodes (GC-MS, XRF, …);
  • ervaring met dataverwerking, matlab, GIS -toepassingen.

Wat wij bieden

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze HR afdeling via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?

IMG_20200929_144643__01.jpg
Pieter Buffel
pieter.buffel@enissa.com

Vacancies