Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy

Projectleider Bodemonderzoek

Wil jij als projectleider bijdragen aan een betere wereld en meewerken aan uitdagende projecten op het gebied van bodemonderzoek? Een de weg naar een gezonde en biodiverse omgeving start immers bij een schonere bodem.

Ons team is gespecialiseerd in het gedetailleerd in kaart brengen van complexe bodemverontreinigingen, zodat we sneller en effectiever kunnen saneren en de risico’s voor mens en milieu wegwerken. Na een bodemsanering komt een vervuilde bodem of brownfield ook terug beschikbaar voor herontwikkeling en hoeven we geen nieuwe ecologisch waardevolle bodems aan te snijden. We hebben onze eigen unieke methodes ontwikkeld met behulp van geavanceerde technologieën zoals de membrane interface probe (MIP) met GC-MS-analyse. Hierdoor voeren we projecten uit zowel binnen als buiten België. We hebben veel expertise opgebouwd in het opsporen en in kaart brengen van bodemverontreinigingen. Elk jaar breiden we onze verzameling hoge resolutie meettechnieken verder uit om bodemspecialisten en milieuadviseurs te ondersteunen bij leveren van betrouwbare oplossingen. Om onze dienstverlening bodemonderzoek verder uit te breiden, zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer.

  • Je draagt actief bij aan het duurzame projecten in binnen- en buitenland door jouw technische expertise en klantgerichtheid; je werkt proactief mee aan de innovatie op ons dienstenplatform, je schrijft mee aan project- en subsidievoorstellen en begeleidt toegekende innovatieprojecten (ontwerp, prototype, lab- & pilot-testing).
  • Je ontwikkelt en optimaliseert analysemethoden, processen en geautomatiseerde meet- en dataverwerkingsoplossingen met aandacht voor het milieu;
  • Je zorgt voor het onderhoud en de opvolging van kwaliteitsborging van meetprocedures en analytische apparatuur met een milieuvriendelijke benadering;
  • Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband aan gevarieerde taken die bijdragen aan een duurzame toekomst.

Wat wij vragen

  • Je hebt een masterdiploma met een sterke achtergrond in scheikunde of chemische technologie en een passie voor bodem en milieu; je hebt kennis van of bent enthousiast om je te verdiepen in;
  • analysemethodes (GC-MS, XRF, enz.);
  • dataverwerking, GIS-toepassingen, AI;
  • bodemonderzoeks- of saneringsprojecten.

Als jij wilt bijdragen aan een groenere en gezondere wereld door middel van innovatief bodemonderzoek, dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij ons HR team via mail: HR-BE@witteveenbos.com

More information?