• marktconform salaris
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • uitdagende functie
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Young professional finance

Wil jij alle facetten van het vak finance leren in een internationale context? Ben jij ambitieus en mag je graag doelgerichte stappen zetten in de financiële dienstverlening? Word young professional finance bij Witteveen+Bos in Deventer en kickstart je carrière.

Jij werkt als young professional finance samen met je collega’s aan het professionaliseren en verder optimaliseren van de administratie(ve) processen van een aantal van onze buitenlandse entiteiten. Het huidige administratieve proces is nu grotendeels uitbesteed en jij gaat onder andere aan de slag met het optimaliseren van dit proces volgens de meest recente inzichten. Daarbij komt jouw opgedane kennis tijdens je opleiding dus goed van pas.

In een management trainee omgeving leren wij jou de verschillende aspecten van het finance vak kennen. We dagen je uit, zorgen voor goede begeleiding en bieden doorgroeimogelijkheden aan binnen onze afdeling. Onze organisatie opereert op projectbasis, waarbij er een sterke link is tussen projectfinanciën en de financiële administratie. Naast haar vestiging in Nederland, bevindt Witteveen+Bos zich in tien andere landen. Als ingenieursbureau zijn wij actief op het gebied van maatschappelijk relevante thema’s en vanuit jouw finance rol draag je hier aan bij. Ook zijn we als organisatie volop in ontwikkeling en samen met ons team streven we ernaar om hier snel in te schakelen.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als young professional finance maak je deel uit van de groep Accounting, die bestaat uit negen collega’s. De groep Accounting valt, samen met de groepen Analyse and Reporting, Business Advisory, Business processes and IT en Corporate Controlling and tax compliance, onder de afdeling Finance. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo-opleiding in de richting van Finance & Control;
 • interesse in optimalisering van financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
 • initiatiefrijke en kritische instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • uitdagende functie in een dynamische organisatie en betrokken collega’s;
 • (in)formele uitjes en mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.300 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zichzelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Henk van der Scheer, groepshoofd Accounting, via 06 22 94 73 97. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor