• Fiscaal geweten zowel in Nederland als internationaal
 • Uitdagende functie in een dynamisch bedrijf
 • Werken in teamverband aan projecten
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Bedrijfsfiscalist

Wil jij de uitdaging aangaan om Witteveen+Bos fiscaal op koers te houden in een snel veranderende (internationale) context en veel impact te kunnen maken? Borg jij de naleving van fiscale wet- en regelgeving? Ga aan de slag als bedrijfsfiscalist bij Witteveen+Bos in Deventer!

Jij ondersteunt en adviseert Witteveen+Bos bij nationale én internationale vraagstukken op fiscaal gebied. Zo ben je betrokken bij de periodieke berekening van onze fiscale positie en houd je toezicht op diverse fiscale aangiften. Je adviseert (on)gevraagd over fiscale zaken op het gebied van de verschillende belastingmiddelen. In jouw rol signaleer je actief financiële risico’s en houd je mogelijke kansen goed in de gaten. Op deze manier draag jij zorg voor het fiscale geweten van onze organisatie.

Je werkt in teamverband aan projecten, waarbij je een bijdrage levert vanuit jouw specialiteit. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het beheersen van fiscale risico’s bij (grensoverschrijdende) projecten en het implementeren en borgen van de juiste uitvoering van de transfer pricing policy. Samen met collega’s onderhoud je een netwerk van externe specialisten. Vanuit de groep Business Advice rapporteer je aan het hoofd van de afdeling Finance. Deze afdeling bestaat verder uit de groepen Accounting, Business Processes and IT, Analyse and Reporting en Corporate Control.

Wat wij vragen

 • je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van fiscaal recht, fiscale economie of soortgelijk;
 • je hebt enkele jaren werkervaring, bij voorkeur opgedaan in een functie van fiscaal adviseur of bedrijfsfiscalist;
 • je hebt affiniteit met meerdere belastingmiddelen;
 • je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels;
 • je bent bereid om op termijn voor je werkzaamheden naar het buitenland te reizen.

Wat wij bieden

 • een prettige informele werksfeer en multidisciplinaire projectteams;
 • een breed takenpakket in een dynamische internationale organisatie;
 • (in)formele uitjes en mogelijkheden om jezelf op zowel professioneel als persoonlijk vlak te ontwikkelen;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Ben jij enthousiast over deze vacature en denk je dat je goed past binnen Witteveen+Bos en het team? Leuk! We nodigen je graag uit om te solliciteren. Wil je eerst nog meer informatie over de vacature? Neem contact op met Hendrik Heuker, afdelingshoofd Finance via 06 86 81 53 16. Hij staat je graag te woord. Digitaal of fysiek kennismaken met een kop koffie behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

 

Vacaturenummer NL00734.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor

Hendrik Heuker

Head of Controlling