• Nieuwe en uitdagende rol
 • Dicht op de sectoren
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Specialist Marketingcommunicatie

Ben jij goed in het creëren van klantgerichte marketingcommunicatiemiddelen en heb je ervaring of affiniteit met werken in een technische adviesomgeving? Dan kom je misschien binnenkort het team van Witteveen+Bos versterken.

Witteveen+Bos werkt in de sectoren Gebouwde Omgeving, Delta’s Kusten en Rivieren, Energie Water en Milieu en Infrastructuur en Mobiliteit. In samenwerking met collega’s van de sectoren en de afdeling Communicatie, draag je bij aan het behalen van de marketingcommunicatiedoelen van de sectoren. Dat doe je onder andere met een vlotte pen en klantgerichte blik. Het gaat om een nieuw soort functie waar we twee collega's voor zoeken. En samen richten we deze functie verder in. Je komt in het team Externe communicatie en je zal voor twee van de vier genoemde sectoren werken.

 

Je werkzaamheden bestaan uit het mede-opstellen en optimaliseren van online en offline middelen voor klantcommunicatie en acquisitie/tenders, bijvoorbeeld (pitch) presentaties. Maar ook verzorg je de (eind)redactie van teksten voor project- en klantreferenties, onze corporate website en intranet en adviseer je bij en begeleid je de productie van diverse online middelen zoals blogs en webinars. Ook zorg je voor het inzichtelijk maken van de resultaten van de marketingcommunicatie-acties

We werken hybride, zowel op kantoor als vanuit huis. Je zult in elk geval twee dagen per week in Deventer zijn en daarnaast meer ad hoc op verschillende andere Witteveen+Bos kantoren in Nederland werken. Wat reizen vind je dan ook niet erg. Je standplaats bepalen we in overleg. Het betreft een functie voor 40 uur per week, in de afdeling Communicatie bestaande uit 15 professionals interne en externe communicatie, marketing en MVO.

Wat wij vragen

 • een afgeronde relevante hbo- of wo-opleiding;
 • minstens drie jaar ervaring in marketingcommunicatie;
 • uitstekende (eind)redactievaardigheden en ervaring met contentcreatie, ook in samenwerking met anderen (intern en extern);
 • affiniteit met de werkgebieden van Witteveen+Bos;
 • een collegiale, omgevingsbewuste en hands-on mentaliteit;
 • ervaring met projectmatig werken (is een pre).

Wat wij bieden

 • ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheid om je verder te gaan specialiseren binnen het vak van marketingcommunicatie;
 • een prettige, informele werksfeer binnen een kennisintensieve wereldwijde organisatie met korte lijnen;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. We willen een bureau van topklasse zijn door zelf goed te zijn in ons vak en samen te werken met anderen in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen. Met circa 1.400 medewerkers werken we in multidisciplinaire projectteams aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Wij hebben de ambitie het beste uit onszelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. De aandelen van ons bedrijf zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Cathelijne Brunnekreef, groepshoofd Externe communicatie, 06 86 81 08 31 en anders met Nathalie Eimers, afdelingshoofd Communicatie, 06 86 87 80 74. Vacaturenummer NL00646.

More information?

Cathelijne Brunnekreef

Press