Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

Asbest- en sloopdeskundige infrastructuur en gebouwen

Wil je graag meebouwen aan een beter leefmilieu en helpen de materialenkringlopen in de bouw te sluiten? Ben je gebeten door de circulaire economie? Versterk dan ons team van asbest- en sloopdeskundigen!

Wil je graag meebouwen aan een beter leefmilieu en helpen de materialenkringlopen in de bouw te sluiten? Ben je gebeten door de circulaire economie? Versterk dan ons team van asbest- en sloopdeskundigen !

In deze afwisselende baan ben je als projectleider sloop deels aanwezig op de terrein (30%) en deels aanwezig op kantoor (Steenokkerzeel, Antwerpen of Gent). Jij bent het aanspreekpunt ikv de opmaak en realisatie van sloopopvolgingsplannen en asbestinventarisaties conform de geldende regelgeving. Je maakt offertes op, verzorgt de rapportages en volgt het sloopproces op.

De betreffende projecten zijn divers en lopen van industriële sites tot appartementen; bruggen tunnels, wegenis, kades, oevers, sluizen, ea.

Onze troeven:

 • Je komt terecht in een jong team van specialisten in een aangename werkomgeving.
 • Je werkt in een projectmatige omgeving;
 • Je rapporteert aan de projectverantwoordelijke;
 • Je krijgt een ideale mix van veldwerk en bureauwerk;
 • Je staat in rechtstreeks contact met de klant;
 • Witteveen+Bos werkt aan erg veelzijdige projecten en je komt als asbest- en sloopdeskundige in contact met multidisciplinaire projecten.

Wat wij vragen

 • Je bent in staat een sloopproject van A tot Z in goede banen te leiden en bent gepassioneerd door de technische complexiteit van een project. Dat blijkt uit je meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van projectleiding en sloopafval opvolging;
 • Je hebt kennis van technische specificaties van het materialengebruik in gebouwen, gaande van asbest tot kennis van stabiliteit;
 • Je hebt achtergrond in de burgerlijk bouwkunde of milieusector;
 • Je houdt van kwalitatief werk, maar je weet ook gestelde budgetten en deadlines te respecteren;
 • Je bent Tracimat deskundige / Asbestdeskundige inventarisatie (ADI) of je bent bereid de nodige opleidingen hiervoor te volgen;
 • Heb je kennis van circulaire economie? Dan is dat een plus;
 • Je bent enthousiast, je hebt een collegiale werkhouding en bent graag onderdeel van een team, maar je kan goed zelfstandig werken.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid.

In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij ons HR team via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?