• Je bent de spin in het web in projecten en het gezicht van onze vestiging;
 • Je werkt samen in een cultuur van ondernemerschap en vertrouwen;
 • Je bent onderdeel van een jonge en dynamische organisatie waarin veel mogelijk is.
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Utrecht

Medewerker Management Support

Ben jij servicegericht, efficiënt, stressbestendig, werk je nauwkeurig en gestructureerd én wil je samen met ons zorgen voor een optimale ondersteuning van onze medewerkers en opdrachtgevers? Dan zoeken wij jou!

In verband met de groei van ons supportteam zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste collega’s voor ons kantoor in Utrecht.

De kern van je takenpakket is de allround support van de ingenieurs op kantoor. Tot jouw taken behoren alle voorkomende werkzaamheden als het maken van afspraken en het beantwoorden van de meest uiteenlopende vragen. Het redigeren volgens onze huisstijl is een van je hoofd taken. Daarmee leveren wij een belangrijke bijdrage aan het opleveren van onze producten. De hoge kwaliteit van deze documenten zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daarnaast behoort het bijhouden van documentregistratie- en relatiebeheersystemen, het ontzorgen van projectleiders op verschillende vlakken en het overzicht houden en bewaken van voortgang op diverse zaken tot je takenpakket.

Er bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar projectsupport van langlopende en complexe projecten. In die rol help je mee bij het opmaken van projectdocumenten, het inplannen van afspraken met zowel internen als externen en het bijhouden van de planning en financiën. Je ziet erop toe dat acties worden uitgevoerd en vergaderstukken worden voorbereid. Ook notuleer je bij interne en externe vergaderingen en organiseer je met andere collega’s evenementen en workshops.

Het betreft een functie voor 32-40 uur per week, met in ieder geval de donderdag als werkdag. Witteveen+Bos Utrecht is een dynamisch kantoor waar ruim 180 collega’s aan uitdagende projecten werken, waarin duurzaamheid, klimaatadaptatie, hoogwaterbescherming en de gebouwde omgeving centraal staan. Onder de medewerkers heerst een collegiale en informele sfeer.

Wat wij vragen

 • mbo- of hbo-secretariële of gelijkwaardige opleiding;
 • enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie is een pre;
 • een proactieve en flexibele werkhouding;
 • kennis van Microsoft 365 en Outlook is een must;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling;
 • bij voorkeur woonachtig in Utrecht of directe omgeving.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • je ontwikkeling staat nooit stil. Zo heb je bijvoorbeeld toegang tot ons online trainingsplatform GoodHabitz, waar je meer dan 100 trainingen kunt volgen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze functie of denk je dat deze op je lijf is geschreven? Solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen kun je contact opnemen met mevrouw Yvonne Bosman, verantwoordelijk voor het supportteam Utrecht, telefoon 06 86 89 56 29, of de heer Wim van den Berg, vestigingshoofd Utrecht, telefoon 06 20 96 05 55.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor