• Samenwerken met topexperts
 • Draag bij aan innovatieve projecten als de Oosterweelverbinding in Antwerpen
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Amsterdam, Deventer

Adviseur geotechniek Ondergrondse infrastructuur

Wil jij het geotechnisch geweten zijn achter baanbrekende ondergrondse kunstwerken?

Deze mogelijkheid bieden wij jou in de functie van adviseur geotechniek. In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de geotechnische advisering in veelal multidisciplinaire civieltechnische projecten. Je adviseert daarbij over het geotechnisch ontwerp en de aanleg van ondergrondse bouwwerken in Nederland of in het buitenland. Afhankelijk van jouw interesses en de beschikbaarheid van projecten kun je ook ingezet worden op waterbouwkundige projecten. Je betrekt diverse state-of-the-art technieken in je advisering. Daarnaast houd je je bezig met het maken van geotechnische berekeningen. Deze werkzaamheden voer je uit voor alle projectfasen vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie. Je bent hierbij werkzaam op het snijvlak van geotechniek en constructies. Afhankelijk van jouw interesse zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie, zowel in de richting van specialist als richting projectleider. Je standplaats is Amsterdam. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Binnen de product-marktcombinatie (PMC) Ondergrondse infrastructuur werken ongeveer 25 geotechnici aan uitdagende geotechnische vraagstukken. Daarnaast werken er in onze PMC Waterbouw en geotechniek ook ongeveer 30 geotechnische ingenieurs. Voorbeelden van projecten waaraan wij een belangrijke bijdrage leveren zijn de Oosterweelverbinding in Antwerpen, de Blankenburgverbinding in Zuid-Holland, Zuidasdok in Amsterdam, de Noord/Zuidlijn in Amsterdam en Spoorzone Delft. Vanwege de voorspoedige groei van de adviesactiviteiten zijn wij op zoek naar nieuwe collega's.

Wat wij vragen

 • een afgeronde wo-opleiding op het gebied van civiele techniek;
 • recent afgestudeerd of reeds enkele jaren werkervaring;
 • affiniteit met ondergrondse infrastructuur;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal
 • een analytische, ondernemende en ambitieuze instelling;
 • goede communicatieve vaardigheden.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega's in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pas afgestudeerden; het Starterstraject;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem;
 • je bent een neWBie! NeWBie is een netwerk van medewerkers die tot vijf jaar in dienst zijn. We zorgen op een creatieve manier voor verbinding onder neWBies door het organiseren van verschillende activiteiten.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. R.E.P. (Richard) de Nijs, groepsleider Ondergronds bouwen en geotechniek ontwerpgroep 1, telefoon 020 312 55 16 of de heer met ir. F.J. (Frank) Kaalberg, PMC-leider Ondergrondse infrastructuur, telefoon 020 312 55 73. Vacaturenummer 216-131.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Linda Cornelissen

Linda Cornelissen

HR Advisor