• Draag bij aan de beheersing van kwaliteit, geld en tijd
 • Ontwikkel je expertise èn je professionele vaardigheden
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Amsterdam, Antwerp, Breda, Deventer

Adviseur Projectbeheersing

Zorg jij er door je bijdrage aan de beheersing van onze projecten voor dat onze projecten nog succesvoller worden?

Civiele projecten zijn unieke projecten op de meest uiteenlopende locaties. Dit maakt deze projecten zeer boeiend, maar ook complex en kwetsbaar. Om de projecten voor onze opdrachtgevers te laten slagen, maakt een adviseur projectbeheersing vaak deel uit van een projectteam. Zijn of haar rol is om budget, planning en kwaliteit te bewaken, helder over deze aspecten te communiceren en samen met de projectleider sturing te geven aan het projectteam.

Onze adviseurs projectbeheersing zijn in binnen- en buitenland betrokken bij een breed scala aan projecten op het gebied van infrastructuur, bouw, milieu en water. Hij of zij wordt ingezet in alle verschillende fases van een project: verkenningen, planstudies, contractering & aanbesteding en realisatie. Wij dragen bij aan de verdere ontwikkeling van het Nederlandse wegennet en onze natte infrastructuur. Voorbeelden van deze projecten zijn de Ring Utrecht, de Afsluitdijk, de Oosterweelverbinding in Antwerpen, de verlegging van de A9 en de dijkverbetering Wolferen-Sprok. Daarbij krijg je alle ruimte om je verder te ontwikkelen tot specialist, adviseur of manager projectbeheersing. Je standplaats is Deventer, Amsterdam, Breda of Antwerpen.

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding op hbo- of wo-niveau, bijvoorbeeld Civiele techniek, (technische) Bedrijfskunde of CME (Construction Management and Engineering);
 • nieuwsgierig en leergierig, nauwkeurig, gedreven en niet bang om een uitdaging aan te gaan;
 • een communicatief vaardige teamspeler die in staat is om zelfstandig te werken;
 • goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift;
 • een sterk analytisch vermogen en de vaardigheid dit praktisch aan te wenden;
 • affiniteit met civiele techniek en/of utiliteitsbouw;
 • affiniteit met bouwprocessen, projectmanagement, planningen, risicomanagement en kostenbeheersing.

Wat wij bieden

 • veelzijdige en uitdagende projecten in multidisciplinaire teams;
 • samenwerken met jonge en ervaren enthousiaste professionals in multidisciplinaire projectteams;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw ir. I.A.A.C. (Ingrid) Mouwen, groepsleider Projectbeheersing, telefoon 0570 69 77 40 of mevrouw ir. I. (Inge) van den Berg, PMC leider Construction management, + 31 6 20 67 25 43. Vacaturenummer 218-119.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Linda Cornelissen

Linda Cornelissen

HR Advisor