Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Junior milieucoördinator

Wil jij als omgevingsconsultant/milieucoördinator meewerken aan het uitbouwen van ons team Environmental Consults die uitdagende en grensverleggende projecten realiseert?

Je werkt mee aan de A-Z uitvoering van milieuprojecten: je voert audits uit, je reikt de bedrijven op milieuvlak gepaste oplossingen aan en helpt deze mee te implementeren. Je stelt vergunningsaanvragen op, adviseert op het vlak van milieuwetgeving en geeft bijstand aan de klant tijdens inspectiebezoeken. Je bent extern milieucoördinator voor bedrijven in het Vlaamse gewest. Je verzorgt daarbij zelf de klanten-en overheidscontacten. Het werkgebied omvat hoofdzakelijk Vlaanderen, maar ook Wallonië en Brussel behoren tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

  • diploma in de milieugerelateerde afstudeerrichtingen, bij voorkeur master of gelijkwaardig door ervaring;
  • een diploma milieucoördinator niveau A of B is een sterke troef;
  • teamplayer.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Margot Louis, telefoonnummer: +32 477 29 10 95 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?