Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Brussels, Gent

Administratieve Projectondersteuning

Spreekt het u aan om alle administratieve beslommeringen van de projectleiders keurig op orde te houden? Wil u mee aanspreekpunt zijn voor de collega’s? Of ben jij een kei op het secretariaat? Dan ben jij degene die we zoeken voor ons kantoor in Steenokkerzeel of Gent!

Spreekt het jou aan om te werken in een team waarin het ondersteunen van projectleiders een grote rol speelt en vind je het een sport om alle ballen in de lucht te houden? Dan ben jij de geknipte collega voor ons kantoor in Gent of Steenokkerzeel! We zijn op zoek naar een proactieve project assistent(e) met verantwoordelijkheidsgevoel, die van aanpakken weet en in staat is zelfstandig te functioneren. Je zal een belangrijke spil worden in de voorbereiding en administratieve uitwerking en opvolging van projecten ter ondersteuning van projectleiders, zodat zij zich op hun kerntaken kunnen toeleggen. Hierbij zal je onder andere projecten ingeven, correspondentie en documenten volgens huisstijl opmaken, afspraken inplannen en voorbereiden, gegevens opvragen, verzamelen en beheren, openbare aanbestedingen voorbereiden, … kortom, een afwisselend takenpakket.

Wat wij vragen

  • je hebt minimaal een bachelor diploma op zak;
  • je hebt enkele jaren relevante ervaring op het vlak van algemene administratie;
  • perfecte kennis van het Nederlands, goede kennis van het Frans, zowel gesproken als geschreven. Kennis van het Engels is een pluspunt;
  • goede kennis van de gangbare Office toepassingen. Bereid om andere pakketten aan te leren;
  • geen 9 to 5 mentaliteit.

Verder ben je ondernemend, handel je proactief en kan je zelfstandig werken, maar ben je eveneens een teamplayer en weet je als geen ander het contact met alle partners, leveranciers en klanten te onderhouden. Je bent enthousiast en gedreven om je vakinhoudelijk, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Elly Dries, telefoonnummer: +32(0)477291095 of via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?