• Bijdragen aan een gastvrije ontvangst.
 • Geen dag is hetzelfde.
 • Samenwerken met de collega’s op onze andere kantoren.
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer, Utrecht

Hospitality medewerker kantoor Utrecht

Stroomt gastvrijheid bij jou door je aderen? Ga je na een dag je handen uit de mouwen steken blij naar huis? Dan is dit de functie voor jou!

Voor ons recent geopende kantoor in Utrecht zoeken we een hospitality medewerker die zowel collega’s, gasten als leveranciers warm weet te ontvangen. Daarnaast bied je ondersteuning bij evenementen en hou jij het kantoor op orde. Klinkt deze combinatie van receptiemedewerker met facilitaire taken je als muziek in de oren? Lees dan snel verder.

 

Het nieuwe kantoor in Utrecht is in december 2021 in gebruik genomen en we zoeken versterking in het facilitaire team. Het kantoor is ingericht met werkplekken, vergaderzalen, ontmoetingsruimtes en een opleidingsruimte. Door de centrale ligging (dichtbij het station) wordt kantoor Utrecht veel gebruikt door collega’s van andere vestigingen voor samenwerken (aan projecten), bijeenkomsten, evenementen en trainingen. Hierdoor is geen dag hetzelfde en is er altijd wat te doen.

 

Hoe jouw dag eruit ziet? Hieronder hebben we een voorbeeld geschreven van een willekeurige werkdag.

 

08.00 uur

Je begint achter de receptie en begroet alle collega’s en gasten. De gasten geef je een bezoekerspas. Je maakt met sommige mensen een praatje als daar behoefte aan is en maakt collega’s wegwijs bij hun eerste bezoek aan dit kantoor. Tussendoor neem je de post en pakketten in ontvangst en handel je binnenkomende telefoontjes en reserveringen van vergaderzalen af.

10.30 uur

Om 12.00 uur begint een training. De vergaderzaal moet omgebouwd worden en de lunch moet worden klaargezet. Samen met een andere collega van je team, zorg je ervoor dat het er tiptop uitziet. Last minute toch nog een ander verzoek? Met creatief denken kom jij er met je directe collega’s wel uit.

13.00 uur

Een collega komt een storing melden. Je registreert de melding en kijkt of je het zelf op kan lossen. Zo niet, dan schakel je versterking in.

14.15 uur

Even een kop koffie met collega’s. Volgende week is er een grote borrel die jullie samen doorspreken. Is alles op orde? Moet er nog iets geregeld worden? Ondertussen vraagt een collega hulp bij het aansluiten van de laptop aan het scherm in de vergaderzaal. Dat is geen enkel probleem voor jou, deze ad-hoc klusjes horen er bij. Tussendoor vul je de kantoorartikelen voorraad bij.

16.00 uur

Tijd om langzaamaan te gaan afronden voor de dag. Je checkt even of alles op orde is in de zaal met de training. Zijn er nog bijzonderheden voor morgen? Is de mailbox op orde of zijn er nog belangrijke openstaande taken? Aan het einde van de dag ga jij blij naar huis, met de gedachte dat je ook vandaag weer 150 (interne) klanten hebt kunnen helpen.

Het facilitaire team zit grotendeels op het hoofdkantoor in Deventer en op jouw standplaats Utrecht zit een kleiner team. Het laatst genoemde team bestaat uit een facilitair coördinator en twee hospitality medewerkers. Het team in Utrecht functioneert zelfstandig, maar heeft ook veel contact met de collega’s in Deventer.

Wat wij vragen

 • gastvrij zijn doe je van nature, je krijgt energie van anderen verder helpen, staat stevig in je schoenen en bent oplossingsgericht;
 • je kunt goed samenwerken in een team, maar je kunt ook prima zelfstandig functioneren;
 • een proactieve houding, je steekt graag je handen uit de mouwen;
 • inzicht in de kantooromgeving, je weet wat er speelt;
 • flexibiliteit en stressbestendigheid, je kunt goed omgaan met veranderingen;
 • minimaal twee jaar ervaring in een gastvrije functie op mbo-niveau;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • ervaring in het werken met Microsoft Office;
 • ervaring met TOPdesk (of een vergelijkbaar systeem) is een pre.

Wat wij bieden

 • een arbeidscontract voor 32 uur per week voor onbepaalde tijd;
 • de kans om bovenstaande uitdagingen voor onze wereldwijde organisatie op te pakken;
 • een prettige, sociale en informele werksfeer in een organisatie met korte lijnen;
 • ruimte voor eigen initiatief en groei, onder andere door interne cursussen;
 • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • de mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw M.A.L. (Marja) Greidanus (groepshoofd Facilitaire services), telefoon +31 (0)6 86 86 33 94 of de heer ing. E. (Emile) Jager (afdelingshoofd Facilitaire zaken), telefoon +31 (0)6 38 83 91 33. Vacaturenummer NL00652

More information?