• Ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden
 • Informele en betrokken cultuur
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Assistent controller

Wil jij de stap zetten naar een carrière als controller? Floreer jij in een sterk dynamische omgeving en blijf jij dichtbij jezelf?

Als professionele organisatie hechten wij sterk aan een betrouwbare financiële- en projectadministratie. Witteveen+Bos is een projectenorganisatie met een sterke link tussen projectfinanciën en de financiële administratie en heeft naast Nederland vestigingen in tien verschillende landen.

Wij willen graag ons team uitbreiden met een enthousiaste collega die wij het controllers vak mogen leren. Als assistent controller werk je direct samen met je collega’s aan het controleren van zowel de financiële- als de projectadministratie, het duiden van resultaten en het uitvoeren van relevante analyses. Daarnaast kijken wij graag samen met jou naar onderwerpen waar jij je verder in wilt verdiepen. Zo kun je een bijdrage leveren aan diverse projecten op het gebied van onder andere doorontwikkeling van ons ERP systeem, onze managementrapportages inclusief kritische prestatie indicatoren en/of digitalisering van processen op basis van bijvoorbeeld RPA en Process Mining. Ons team werkt in een snel veranderende interne en externe omgeving en het is onze ambitie om hier snel in mee te schakelen.

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als assistent controller maak je deel uit van de groep Corporate control and tax compliance. Deze groep is onderdeel van de afdeling Finance, samen met de groepen Accounting, Business processes and IT, Analyse and reporting en Business advisory. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

 • afgeronde bachelor of master op het gebied van finance, accountancy & control of financial management accounting;
 • natuurlijke nieuwsgierigheid naar financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
 • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van zichzelf en de organisatie;
 • initiatiefrijke en kritische instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • prettige informele werksfeer;
 • breed takenpakket in een dynamische organisatie;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met Hendrik Heuker, groepshoofd Corporate control and tax compliance, telefoon 06 86 81 53 16. Vacaturenummer NL00642

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor

Hendrik Heuker

Head of Controlling