Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Breda

Aankomend adviseur Elektrotechniek

Heb jij altijd al een bijdrage willen leveren aan elektrotechnische projecten, op het gebied van water, energietransitie en infrastructurele kunstwerken? Dan zoeken wij jou! Bij ons kun je je ontwikkelen binnen de mooiste en meest uitdagende projecten.

Als aankomend adviseur elektrotechniek ben je mede verantwoordelijk voor de ontwerp- en advieswerkzaamheden op het gebied van water, energietransitie en infrastructurele projecten. Bij meerdere gevarieerde projecten ontwikkel je jezelf in een enthousiaste adviesomgeving. Je werkt aan uitdagende en afwisselende vraagstukken samen met een gedreven groep collega’s. Je adviseert, voert analyses uit en ontwerpt elektrische installaties en procesautomatiseringssystemen voor klanten op het gebied van water, energietransitie en infrastructurele kunstwerken (bruggen en sluizen). Voorbeelden van type projecten zijn:

 • opstellen van het contract voor renovatiewerkzaamheden van rioolgemalen;
 • onderzoek naar haalbaarheidsstudie voor elektrificatie van bussen;

ontwerpen van een zonnepark voor een rioolwaterzuiveringsinstallatie;

 • adviseren over een laadvoorziening voor de logistiek;
 • technische advisering voor het ontwerp van primaire hoogspanningsinstallaties;
 • uitvoeren van een inspectie voor een brug of sluis;
 • directievoering - tijdens de uitvoering beoordelen of de aannemer het werk uitvoert conform contract.

Je werkt onder begeleiding van een projectleider en in sommige gevallen in multidisciplinaire teams met o.a. werktuigbouwkundigen en civiel ingenieurs. De standplaats is Breda, waarbij 2 dagen thuiswerken tot de mogelijkheden behoort.

 

In de sector Energie, water en milieu werken we aan uitdagende projecten die zorgen voor schoon drinkwater, het zuiveren van afvalwater en het opwekken van duurzame energie. Ook projecten voor Tennet en netbeheerders behoren tot het werkgebied. Verder werken we aan de implementatie van innovatieve technieken en ondersteuning van startups. We doen dit niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland (denk aan drinkwaterproductie in Afrika, het zuiveren van afvalwater in Dubai en het opwekken van duurzame energie in Indonesië). We werken in multidisciplinaire teams voor verschillende opdrachtgevers van waterschappen en drinkwaterbedrijven tot grote industriële multinationals zoals bierbrouwers, voedingsmiddelenproducenten en de chemiesector.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding op het gebied van elektrotechniek of een soortgelijke richting zoals Sustainable Energy Technology, master Automotive;
 • interesse in de energietransitie en elektrotechnische installaties;
 • klantgerichtheid;
 • je bent ondernemend sociaal en zelfstandig;
 • passie om in teamverband aan uitdagende projecten te werken;
 • goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

 • aantrekkelijk loopbaanperspectief gericht op doorgroei naar (deel) projectleiderschap;
 • volop ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en persoonlijke ontwikkeling; * deelname aan ons 'Starterstraject' met vaardigheidstrainingen, persoonlijke ontwikkeling en coaching;
 • veelzijdige en afwisselende projecten voor verschillende opdrachtgevers;
 • mogelijkheden om in het buitenland te werken;
 • marktconform salaris en goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met ir. Theo Ludlage, groepsleider Elektrotechniek en procesautomatisering telefoon 06 86 85 45 78.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Jacolien Vukkink-Harbers

Jacolien Vukkink

HR Advisor