• Combinatie van techniek en management
 • Multidisciplinaire bouwprojecten
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Aankomend projectleider Gebouwen

Heb je een passie voor de combinatie van techniek en management? En wil je je als aanstormend talent ontwikkelen tot een sleutelpersoon binnen een projectorganisatie die werkt aan unieke en complexe bouwprojecten?

Deze mogelijkheid bieden wij je in de functie van aankomend projectleider Gebouwen. Je ondersteunt in eerste instantie de huidige projectmanagers in hun projectmanagementtaken met als doel uiteindelijk zelfstandig de verantwoordelijkheid te dragen. Binnen multidisciplinaire bouwprojecten waarborg je de organisatorische, technische, juridische en financiële aspecten. Daarnaast ben je betrokken bij het opstellen van offertes en denk je mee over de winnende formule. Wij bieden je een mix om zelfstandig te werken, projecten te sturen en te bewaken voor onze opdrachtgevers bij integrale ontwerpprojecten die wij zelf uitvoeren. Enkele projecten waar we op dit moment aan werken zijn een tramremise en een metrostation in Amsterdam en een kantoorpand in Gouda.

De rol van aankomend projectleider valt binnen de groep Bouwmanagement. Deze groep maakt onderdeel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Gebouwen binnen de sector Gebouwde omgeving. Wij adviseren bij het ontwerp, de uitvoering, het beheer, de renovatie en de sloop van gebouwen. Onze kerndisciplines zijn: constructief ontwerpen, installatietechniek, bouwfysica, bouwkunde en bouwmanagement. Specialisaties zijn BIM, duurzaamheid, akoestiek, brandveiligheid, contracten & aanbesteden en bouwschade-expertise. Binnen ons bureau kunnen wij alle overige relevante kennis vanuit onze andere sectoren inzetten. De integrale benadering is de kern van onze projectaanpak. Je standplaats is Deventer, gedeeltelijk werken in de Randstad is bespreekbaar.

Wat wij vragen

 • relevante afgeronde hbo- of wo-opleiding (bijvoorbeeld bouwkunde/technische bedrijfskunde/civiele technologie & management);
 • sterke affiniteit met ontwerp- en bouwprocessen, enkele jaren ervaring is een pré;
 • resultaatgerichtheid en organisatorisch talent;
 • leergierig, nieuwsgierig, gedreven, proactief en niet bang om een uitdaging aan te gaan;
 • communicatief en commercieel sterk maar bovenal ondernemend ingesteld;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
 • zelfstandig, doortastend en een collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in een multidisciplinaire omgeving;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • een omgeving waarin talent zich kan ontwikkelen onder gedegen begeleiding;
 • een breed aanbod aan interne en externe opleidingen gericht op vakinhoud en projectmanagement;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. R.A.R. (René) Nelissen, groepsleider Bouwmanagement, telefoon 06 10 95 36 14. Vacaturenummer 337-152.