• Focus op vakinhoudelijke èn persoonlijke ontwikkeling
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Informele sfeer
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Aankomend adviseur Arbeidsmarktcommunicatie

Help jij mee onze employer branding verder te versterken?

Als Aankomend adviseur Arbeidsmarktcommunicatie breng je vernieuwing in de manier van positionering van Witteveen+Bos als werkgever op de Nederlandse arbeidsmarkt. Je geeft kleur aan onderwerpen als arbeidsmarkt, arbeidsmarktanalyses en netwerken met hogescholen en universiteiten. Je werkt in het team Arbeidsmarktcommunicatie samen met twee collega’s. Samen met deze collega’s houd je je bezig met de organisatie van de diverse carrière evenementen, zoals bedrijvenmarkten en business courses. Via diverse kanalen doe je aan talent sourcing. Ook lever je een bijdrage aan content voor onze website en social mediakanalen. Daarmee komen we in contact met potentieel nieuwe talentvolle collega’s en stagiaires/afstudeerders. Je adviseert daarbij de collega’s uit onze lijnorganisatie over de vorm en inhoud van deze activiteiten. In deze functie krijg je de vrijheid om je creativiteit toe te passen.  

 

Tot slot coördineer je onder meer de contacten die we onderhouden met de externe bureaus waarmee we samenwerken. Je vormt voor deze bemiddelende partijen het aanspreekpunt. Je ondersteunt in praktische zin door het aantrekkelijker maken van onze vacatureteksten, promoot vacatures, selecteert en beoordeelt binnengekomen (open) sollicitaties, toetst de voorwaarden en adviseert bovenal hierover je collega’s in onze lijnorganisatie. Op deze wijze ben je de spil tussen onze lijnorganisatie en externe bureaus. Met je team ontwikkel je nieuwe activiteiten waarmee we in contact komen met talentvolle kandidaten.

Het team Arbeidsmarktcommunicatie is onderdeel van de afdeling HR. De afdeling HR omvat daarnaast de teams HR advies, HR support, Learning & Development en de Salarisadministratie en wordt aangestuurd door het hoofd Human Resources. De standplaats voor deze functie is Deventer.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur op het gebied van HRM, Communicatie of Hotel management;
 • pro-actieve werkhouding;
 • enthousiast organisatietalent;
 • dienstverlenende instelling met goede communicatieve vaardigheden;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat wij bieden

 • baan voor 32 tot 40 uur per week in een dynamisch en internationaal bedrijf;
 • breed takenpakket in een gevarieerde omgeving;
 • volop ruimte om je zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen;
 • prettige en informele werksfeer;
 • samenwerking in een enthousiast en professioneel team;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met L.W. (Linda) Cornelissen MSc, HR adviseur en Groepsleider Arbeidsmarktcommunicatie, telefoon 06 86 86 12 97.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Linda Cornelissen

Linda Cornelissen

HR Advisor