• Een organisatie die nadrukkelijk in beweging is op digitaal vlak
 • Maak gebruik van de nieuwste technieken
 • Werk op het snijvlak tussen business & IT
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Amsterdam, Deventer

Low code developer

Ben jij de low-code developerdie het leuk vindt zijn kennis toe te passen in complexe en maatschappelijk relevante ingenieursprojecten?

Wij zoeken per direct een low-code developer met ervaring om ons team te versterken. Je komt terecht in een team dat een mix is van low-code developers, software developers, IT consultants en projectleiders. Als low-code developer ga je aan de slag met het ontwikkelen van digitale diensten en het automatiseren van onze werkprocessen. Je maakt hierbij gebruik van de low-code platformen van Outsystems en Microsoft (Power Automate en Power Apps). In overleg met onze product owners en projectleiders bepaal je per vraagstuk de geschikte technologie om een oplossing in te bouwen. Je stelt vervolgens een technisch ontwerp op en implementeert de oplossing in één van onze low-code platformen. Het belangrijkste is dat je in staat bent mee te denken met onze klanten en een brug kan slaan tussen de ingenieurswereld en de IT wereld. Je bent empathisch en nieuwsgierig om de wensen van onze klanten te begrijpen en hebt het vertrouwen om zelfstandig oplossingen te implementeren.

Binnen ons advies- en ingenieursbureau wordt een enorme verscheidenheid aan projecten uitgevoerd in uiteenlopende disciplines: zo ontwerpen we dijken, bruggen, wegen, tunnels, waterzuiveringen, elektrische installaties, en doen we onderzoek naar lucht-, water-, geluid- en bodemkwaliteit. Onze werknemers hebben een achtergrond: van milieu tot elektrotechniek, van werktuigbouw tot ICT. Al onze projecten hebben gemeen dat ze technisch en multidisciplinair van aard zijn en vaak een grote maatschappelijke impact hebben. De functie low-code developer maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Digital Acceleration binnen de sector Digital Acceleration and Support. Deze PMC is bedrijfsbreed verantwoordelijk voor de digitale diensten in onze projecten. Wij werken dan ook samen met alle andere disciplines binnen het bedrijf, wat ons werk tastbaar, afwisselend en leuk maakt. Voorbeelden van producten en diensten die wij leveren zijn participatieplatformen voor omwonenden van ruimtelijke projecten, een bezettingsmonitor voor ligplaatsen in havens, een fietsmonitor om fietsnetwerken voor te bereiden op de toekomst en advies bij organisaties om hun processen verder te digitaliseren.

Wat wij vragen

 • een afgeronde, technische hbo- of wo-studie;
 • minimaal 2 jaar ervaring als low-code developer;
 • analytisch denkvermogen;
 • de flexibiliteit om met mensen van verschillende disciplines samen te werken.

Wat wij bieden

 • een fulltime (in overleg parttime) positie binnen een leuk, groeiend team en een organisatie die nadrukkelijk in beweging is op digitaal vlak;
 • de kans om mee te werken aan projecten in het hele ingenieurswerkveld;
 • ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid;
 • een marktconform salaris met goede secundaire voorwaarden;
 • een professionele organisatie gericht op het leveren van kwaliteit;
 • diverse groeimogelijkheden, afhankelijk van eigen interesse en ambitie.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb jij belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kan je contact opnemen met de heer R.J.H. (Ruud) Tuitert MSc, Groepsleider Back- end development, telefoon 06-86 86 72 14. Vacaturenummer NL00616

More information?