Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels, Gent

3D Engineer Wegontwerp

Ben je gepassioneerd door infrastructuur en wegontwerp? Ben je een ervaren wegontwerp (Civil 3D) en hou je ervan om een team aan te sturen? Stuur ons je kandidatuur. Wie weet ontwerp jij samen met heel wat enthousiaste collega’s diverse wegenisprojecten, die maatschappelijke impact hebben.

Als wegontwerp ben je betrokken bij projecten het gebied van verkeer, wegen en droge infrastructuur. Binnen deze functie bieden we je de mogelijkheid om als groepsleider een team aan te sturen en mee te werken aan het ontwerp van diverse wegenisprojecten. Hiervoor werk je met programma’s zoals o.a.: Autocad en Civil 3D. Zo ontwerp je (onderdelen van) wegen voor het hoofdwegennet, onderliggend wegennet en stedelijk wegennet.

Binnen het integrale ontwerpteam zorg je dat je het ontwerp afstemt met andere disciplines, zoals: kunstwerken, waterhuishouding, geluid en ecologie. Met jouw expertise zorg je ervoor dat het ontwerp voldoet aan de vooropgestelde eisen en dat dit vastgelegd wordt in een ontwerpnota. Zo kom je samen met je team tot gepaste oplossingen voor maatschappelijke problemen. Daarnaast hou je je bezig met het voorbereiden van bestekken, het ramen van budgetten en het toezicht houden op projecten in uitvoering.

Wat wij vragen

  • je hebt minstens vijf jaar ervaring als wegontwerper in België;
  • je kent AutoCAD en Civil3D door en door. De kennis van Naviswork, Infraworks en/of OpenRoads is een plus;
  • je kent de relevante normen en richtlijnen,zoals: het vademecum van AWV, de Stad Antwerpen, NOA, ASVV en CROW;
  • je beschikt over een goed ruimtelijk (3D) inzicht en je hebt interesse om hiermee iets te doen;
  • je weet kwalitatief goede producten en adviezen te leveren.

Infrastructuur en mobiliteit zijn je passie. Je houdt er een zelfstandige, flexibele en collegiale werkhouding op na en je bent een geboren teamlead. Zo beschik je over de drive om een groep te begeleiden, te motiveren en aan te sturen binnen dit domein.

Wat wij bieden

We bieden je een contract van onbepaalde duur, een marktconform salaris en een pakket aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Daarnaast hechten we veel belang aan kennis en verantwoordelijkheid. In die optiek vinden we persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling uiterst belangrijk en investeren we in jouw ontplooiing via een breed aanbod aan interne en externe opleidingen.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw.

Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij Robin Christofi, telefoonnummer +32477291095 of via mail: hr-be@witteveenbos.com.

More information?