Supervisor

Supervisor

Young & Experienced Professional Higher education
Construction Other Construction Management
{{ $t('vacancy.apply') }}

Witteveen+Bos werkt sinds 2012 aan verschillende complexe projecten zoals de Oosterweelverbinding, de R0 en andere uitdagende infrastructuurprojecten, zowel op vlak van waterbouw als burgerlijke bouwkunde. Omdat deze projecten volop in een stroomversnelling komen, zijn we op korte termijn op zoek naar nieuwe collega’s die ons team willen komen versterken. Ben jij gepassioneerd door de technische complexiteit in projecten? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Je functie

Als site supervisor ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit op de werf, wat inhoudt dat je nauw samenwerkt met de aannemer om technische aspecten te bespreken en te coördineren. Alle kwaliteitscontroles worden uitgevoerd onder jouw toezicht, waarbij je ervoor zorgt dat elk aspect van het project voldoet aan de gestelde normen en richtlijnen. Je houdt een scherp oog op alle technische aspecten en neemt beslissingen om ervoor te zorgen dat de kwaliteit ten allen tijde wordt gehandhaafd. Als supervisor ben je de spilfiguur die het totaaloverzicht bewaakt en ervoor zorgt dat alle technische aspecten van het project vlot en efficiënt verlopen.

Product-Marktcombinatie

Wat wij vragen

 • een afgeronde opleiding burgerlijk of industrieel ingenieur, aangevuld met meerdere jaren relevante werkervaring op het gebied van supervisor;
 • een gedegen technische basis, van waaruit je jouw ervaring verder hebt opgebouwd;
 • een generalistische opstelling;
 • zelfstandigheid, enthousiasme en een collegiale werkhouding;
 • jij wilt je vakinhoudelijk en persoonlijk graag verder ontwikkelen;
 • een vlotte beheersing van Frans en Engels is een pluspunt.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Je komt terecht in een internationaal advies- en ingenieursbureau. Witteveen+Bos ontwikkelt wereldwijd innovatieve oplossingen voor complexe en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan veelzijdige en uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Ook jij!

Reageren?

Heb je interesse in deze functie en wens je verdere inlichtingen over deze vacature? Dan kan je terecht bij onze HR afdeling via mail: hr-be@witteveenbos.com

More information?

Vacancies