Are you the person we are looking for?

Apply now

Internship assignment Deventer

Virtual reality & simulaties

Voor de groep BIM Vormgeving en simulatie infra zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiaire die kan ondersteunen op het gebied van 3D modelleren en Virtual Reality. Als stagiaire zal je onze ervaren ontwikkelaars ondersteunen en waar mogelijk zelfstandig aan de slag gaan. Daarnaast zal je je bezig houden met de ontwikkeling van Virtual Reality-technieken. De groep BIM Vormgeving en simulatie infra maakt onderdeel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Verkeer en wegen binnen de sector Infrastructuur en mobiliteit. Binnen deze groep modelleren wij wegontwerpen in 3D en koppelen wij effecten zoals verkeersdrukte, luchtverontreiniging of geluidsoverlast met elkaar in een gemodelleerde omgeving. Een omgeving waarin de gebruiker kan rondlopen, -rijden of -fietsen.

Wat wij vragen

  • mbo- of hbo-opleiding Serious Gaming of vergelijkbare studie;
  • ervaring met texturing en animeren;
  • ontwerpsoftware: 3DS max / sketchup/unity 3D/c# (pre);
  • affiniteit met Virtual Reality;
  • communicatief vaardig;
  • zelfstandige werkhouding en eigen initiatief.

Wat wij bieden

Deze stage biedt jou de mogelijkheid om mee te werken aan unieke (ontwerp)projecten vanuit ons hoofdkantoor in Deventer. Je wordt ingezet als 3D-modelleur en ontwikkelaar van Virtual Reality-modellen. Hierbij moet je denken aan het modelleren van een realistische omgeving (incl. gebouwen, groen en weginrichting), het integreren van wegverkeer (voetgangers, fietsers, auto’s etc.) en de interactie van de omgeving met de gebruiker.

Aanvang en duur: in overleg.

Vergoeding: stage- of afstudeervergoeding.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze stage, reageer dan direct online. Voor mee informatie kun je contact opnemen met de heer ir. P.B.J. (Pieter-Bas) de Visser, groepsleider BIM Vormgeving en simulatie infra, telefoon 06 20 95 84 55 of per mail pieter-bas.de.visser@witteveenbos.com.

Share this vacancy

More information?