• Persoonlijke ontwikkeling
 • Gedegen begeleiding
 • Werken in teamverband
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Business and IT analist

Wil je jezelf ontwikkelen op het gebied van IT en heb je affiniteit met bedrijfsprocessen?

Wij zijn op zoek naar een collega die zich wil ontwikkelen op het snijvlak van Business processen en IT. Wij werken graag samen met collega’s die nieuwe kennis en een frisse kijk meebrengen. In teamverband ontwerp, analyseer en beheer je onze bedrijfsprocessen en daarvan afgeleide bedrijfskritische applicaties.

Je houdt je samen met het team bezig met het in kaart brengen van onze bedrijfsprocessen en stimuleer je continue verbetering van onze processen. Deze vertaal je in IT gerichte oplossingen. Je maakt gebruik van diverse tools als bijvoorbeeld BPMN, RPA en Proces Mining. Daarnaast houd je je samen met het team dagelijks bezig met het onderhoud, de optimalisatie en verdere ontwikkeling van een aantal applicaties. Onze belangrijkste applicatie betreft BST10. Deze applicatie is ons wereldwijd gehanteerde ERP-systeem.

De functie van business and IT analist maakt onderdeel uit van de groep Business Processes and IT binnen de afdeling Financiën. De afdeling Financiën bestaat verder uit de groepen Corporate Control and Tax Compliance, Business Advisory, Accounting en Analyse and reporting. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo- of wo-opleiding, het liefst in de richting van informatiemanagement, IT of Bedrijfskunde;
 • gezonde interesse in bedrijfsprocessen en IT;
 • analytische vaardigheden en een sterk probleemoplossend vermogen;
 • teamspeler met een pro-actieve instelling die ook goed zelfstandig kan werken;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat wij bieden

 • uitgebreide mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling;
 • veel ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • de mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu, ruimte en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.400 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kansen en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, dan kun je direct online solliciteren. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer N.A. (Nick) Visschedijk BSc, groepsleider Business Processen and IT, telefoon 06 42 22 74 87. Vacaturenummer NL00528.

More information?