• Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Samenwerken met andere jonge collega’s aan uitdagende projecten
 • Bouw je expertise op het gebied van constructie verder uit in vernieuwende projecten

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer, Rotterdam

Constructeur waterbouw

Ben jij die enthousiaste waterbouwkundig constructeur, die graag binnen multidisciplinaire teams wil werken aan spraakmakende (inter)nationale waterbouwprojecten?

Deze mogelijkheid bieden wij jou in de functie van constructeur waterbouw. In deze functie start je met het opdoen en inbrengen van inhoudelijke kennis, onder begeleiding van ervaren collega's, en ben je verantwoordelijk voor ontwerp en advisering binnen onze projecten in Nederland en in het buitenland. Jouw inbreng wordt gevraagd voor alle projectfasen, vanaf de eerste onderzoeken tot en met de realisatie. Afhankelijk van jouw interesse kun je je, startend vanuit je opgedane inhoudelijke kennis, ontwikkelen in de richting van bijvoorbeeld inhoudelijk specialist, projectleider en/of lijnmanager.

De functie is vacant binnen de product-marktcombinatie (PMC) Waterbouwkundige constructies en geotechniek, onderdeel van de sector Delta's, kusten en rivieren. Voorbeelden van projecten waar wij aan werken zijn de aanpassingen van de Afsluitdijk, sluiscomplex Itaipu en diverse maritieme constructies in binnen- en buitenland. Je standplaats is Rotterdam of Deventer. Uitzending naar het buitenland behoort tot de mogelijkheden.

Wat wij vragen

 • een afgeronde wo-opleiding in de civiele techniek met als afstudeerrichting mechanica en constructies of constructieve waterbouw;
 • affiniteit met het ontwerpen van waterbouwkundige constructies;
 • ondernemende, ambitieuze, leergierige en klantgerichte instelling;
 • een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als in geschrift.

Wat wij bieden

 • samenwerking met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • speciaal opleidingstraject voor pasafgestudeerden: het ‘Starterstraject’;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid tot deelname aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ir. H. (Huig) de Waardt, groepsleider Waterbouwkundige constructies, telefoon 06 27 16 97 96. Vacaturenummer 116-116.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor