• Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Samenwerken met jonge collega's én topexperts
 • Brede ontwikkelingsmogelijkheden, eventueel ook richting management of acquisitie

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Rotterdam

Ontwerper en toezichthouder civiele techniek

Wil jij als Civil 3D-ontwerper werken aan projecten in de natte infrastructuur? En heb je belangstelling om je project gerealiseerd te zien worden?

In deze functie ontwerp je met AutoCAD en AutoCAD Civil3D diverse waterbouwkundige constructies op het gebied van dijkverbeteringen, oeverbescherming, kanalen, gemalen en landinrichting. Je krijgt de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een zelfstandig 3D-ontwerper en ben je inzetbaar in binnen- en buitenland. Je wordt verantwoordelijk voor het opzetten van 3D-modellen, het inzichtelijk maken van knelpunten en het aandragen van oplossingen. Uit de modellen dienen hoeveelheden en overige informatie te worden verkregen. Daarnaast word je als toezichthouder ingezet bij de uitvoering van civieltechnische projecten in de regio. Je ondersteunt de contractmanager en voert zelfstandig controles uit.

De functie staat open binnen de product-markt combinatie (PMC) Hoogwaterbescherming en landinrichting, onderdeel van de sector Delta's, kusten en rivieren. Deze PMC draagt bij aan het duurzaam gebruiken, inrichten en beheren van Nederlandse en buitenlandse (delta)gebieden. De PMC voert integrale projecten uit langs rivieren, meren en kusten waarbij afstemming belangrijk is tussen vakgebieden als waterveiligheid, ruimtelijke ordening, natuurontwikkeling, economie en (de effecten van) klimaatverandering. Vanuit onze PMC leveren wij een grote bijdrage aan projecten als Ruimte voor de Rivier, dijkverbeteringen langs alle Nederlandse wateren en ontwikkeling van transportroutes in de Kaspische zee. Je standplaats is Rotterdam.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo-opleiding in de civiele techniek;
 • pas afgestudeerd of reeds enige jaren werkervaring;
 • affiniteit met het ontwerpen met AutoCAD Civil 3D van waterbouwkundige constructies;
 • affiniteit met het houden van toezicht op het werk;
 • een gezonde motivatie om zich te specialiseren en een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • flexibele, zelfstandige, enthousiaste en collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

 • samenwerken met enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en tal van in- en externe opleidingen;
 • voor recent afgestudeerde medewerkers hebben wij het 'Starterstraject' waarin diverse opleidingen worden aangeboden;
 • een marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. J.F.G. (Jeroen) Zaat, groepshoofd Civil 3D ontwerp, telefoon 010 244 28 29. Vacaturenummer 114-140.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor