Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Antwerp, Brussels

Secretariaat en administratieve projectondersteuning

Spreekt het u aan om alle administratieve beslommeringen van de projectleiders keurig op orde te houden? Wil u mee aanspreekpunt zijn voor de collega’s? Of bent u een kei op het secretariaat? Dan bent u degene die we zoeken!

Wij kijken uit naar een enthousiaste collega die haar/zijn tijd verdeelt tussen enerzijds het algemenere secretariaatswerk zoals (telefonisch) onthaal, post, documenten huisstijlen, agenda’s beheren, projecten inschrijven, scannen, archiveren en de ditjes en datjes en anderzijds zich ook een groot gedeelte van haar/zijn tijd specifiek zal inzetten voor het projectsecretariaat.

Hierbij werkt u mee aan de administratieve uitwerking en opvolging van projecten ter ondersteuning van projectleiders zodat zij zich op hun kerntaken kunnen toeleggen; u zal zich eigen maken met ons projectopvolgsysteem waarin u projecten zal ingeven, opvolgen, beheren en waarbij u eveneens de voorbereiding tot facturatie op u zal nemen. Verder zal u in het kader van de projecten ook gegevens opvragen, verzamelen, beheren en dit opvolgen, opzoeken/opmaken referenties tot projecten archiveren.

Wat wij vragen

  • (recent) afgeronde bacheloropleiding;
  • bedreven in gangbare Microsoft Office applicaties;
  • u kan goed plannen, hebt structuur en kan prioriteiten stellen, bent stipt in uitvoering, contactvaardig en resultaatsgericht;
  • in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Wat wij bieden

  • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
  • veelzijdige en uitdagende projecten;
  • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
  • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
  • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen Nora Vanderheijden (Hoofd personeel en organisatie België), , telefoonnummer: 0475 66 09 88.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Nora Vanderheijden

Nora Vanderheijden

Manager offices Belgium