• Samenwerken met collega's
 • Digitaliseren van administratieve processen
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Assistent financieel specialist

Heb jij je opleiding bedrijfseconomie afgerond en ben je klaar voor je eerste baan?

Als professionele organisatie hechten wij veel waarde aan een betrouwbare financiële administratie. Witteveen+Bos is een projectenorganisatie met een sterke link tussen projectfinanciën en de financiële administratie. We werken vanuit een wereldwijd netwerk met kantoren in 11 landen.

Wij willen graag ons team uitbreiden met een starter op de arbeidsmarkt die wij het administratieve en financiële vak mogen leren. Als Assistent financieel specialist werk je samen met je collega’s aan het professionaliseren en verder digitaliseren van onze administratie en administratieve processen van onze Belgische en Engelse entiteit. Het huidige administratieve proces is nu grotendeels geoutsourced en het wordt jouw uitdaging deze te digitaliseren volgens de meest recente inzichten. Jouw affiniteit en kennis op het gebied van automatiseren en digitaliseren van administratieve processen is de key. Samen met jou ontwikkelen wij de benodigde kennis van de relevante Belgische en Engelse wet- en regelgeving. Wereldwijd werken wij met één ERP systeem. Jij krijgt een belangrijke rol in het vertalen van financiële data naar managementrapportages inclusief kritische prestatie indicatoren. Ons team werkt in een snel veranderende interne en externe omgeving en het is onze ambitie om hier in mee te schakelen.

 

Wij bieden naast een leuke en afwisselende baan een prettige werkomgeving waarin het wordt gewaardeerd dat je jezelf bent en je collega’s uitdaagt. Als Assistent financieel specialist maak je deel uit van de groep Accounting, welke bestaat uit negen collega’s. De groep Accounting valt, samen met de groepen Controlling, Processen en Bedrijfsfiscaliteit, onder de afdeling Finance. Je standplaats is Deventer.

Wat wij vragen

 • afgeronde bedrijfseconomische hbo opleiding;
 • natuurlijke nieuwsgierigheid naar (digitalisering van) financiële bedrijfsprocessen en de totstandkoming van managementinformatie;
 • een enthousiaste collega die plezier haalt uit het ontwikkelen van de organisatie en zichzelf;
 • initiatiefrijke en kritische instelling;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Wat wij bieden

 • uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer H. (Henk) van der Scheer FC, groepshoofd Accounting, telefoon 06 22 94 73 97.

More information?