Hier kun je maximaal 3 unique selling points benoemen die links van de vacature worden benoemd (let op: altijd *)

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Groepsleider inkoop

Ben jij de enthousiaste en gedreven (facilitaire) inkoper die wij zoeken met operationeel leidinggevende capaciteiten, die graag onderhandelt en die mogelijkheden ziet om processen te optimaliseren en te professionaliseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De taken en verantwoordelijkheden die bij de groep Inkoop liggen zijn onder andere: alle (facilitaire) inkopen verzorgen, inclusief bijbehorende factuurcontrole en (verder) ontwikkelen van leveranciers- en contractmanagement. Een andere belangrijke taak van de groep Inkoop is het operationeel houden (en doorontwikkelen) van het interne reisbureau, denk hierbij aan het begeleiden van de reisaanvraag tot en met het aanvragen van het visum. Je streeft er hierbij naar tot duurzame oplossingen te komen, waarmee je impact realiseert en bijdraagt aan de duurzame ontwikkelingsdoelen van Witteveen+Bos. Het betreft een fulltime functie met standplaats Deventer.

Wat wij vragen

 • hbo werk- en denkniveau, NEVI 1 of vergelijkbaar afgerond en eventueel aangevuld met NEVI 2 en/of een opleiding in facility management, affiniteit met de reiswereld is een pré;
 • passie voor (probleem oplossend) onderhandelen;
 • praktisch meedenkend vermogen en daar waar nodig een hands-on mentaliteit;
 • een stevige persoonlijkheid met een klantgerichte instelling;
 • pragmatische en overtuigende werkwijze en de bekwaamheid om hier het beleid voor te schrijven;
 • een ster zijn in het leiden van projecten en processen optimaliseren;
 • kostenbewustzijn en gevoel voor duurzaamheid en MVO;
 • minimaal drie jaar werkervaring.

Wat wij bieden

 • uitdagend en afwisselend werk;
 • zelfstandige functie en samenwerking in een team met enthousiaste collega’s;
 • een informele bedrijfscultuur waar ruimte, vertrouwen en respect belangrijk zijn;
 • ruimte voor initiatief en (gedeelde) verantwoordelijkheid;
 • een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid tot aandelenparticipatie.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu, ruimte en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met mevrouw D.M. (Dorien) Pelgröm, afdelingshoofd Facilitaire zaken, telefoon 06 22 65 66 59. Vacaturenummer NL00409

More information?

Dorien Pelgröm

Head of Facilities