• Samenwerken met andere collega’s aan projecten die impact hebben
 • Cultuur van ondernemerschap en vertrouwen
 • Bouw je expertise verder uit in vernieuwende projecten

Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer, Rotterdam

Toezichthouder havenprojecten

Wil jij samen met ons werken aan spraakmakende havenprojecten?

Wij zijn op zoek naar een toezichthouder voor projecten in uitvoering op het gebied van havenconstructies en baggerwerken. Het betreft projecten waarvan Witteveen+Bos meestal het ontwerp heeft gemaakt en/of het bestek heeft opgesteld. Als toezichthouder werk je buiten op de projectlocatie, samen met de aannemer. Je krijgt te maken met de dynamiek van werken die buiten in uitvoering zijn. Aan jou de taak om te sturen op veiligheid, kwaliteit, planning en financiën. Je zorgt ervoor dat het werk volgens contract wordt opgeleverd. Je bent ook regelmatig betrokken bij het ontwerp- en bestekswerk om er voor te zorgen dat je kennis van de uitvoering wordt toegepast bij dit voortraject van de uitvoering. Hierbij werk je zowel zelfstandig als in teamverband.

De functie van toezichthouder havenprojecten maakt deel uit van de product-marktcombinatie (PMC) Havens en scheepvaartwegen. Deze PMC is nationaal en internationaal actief op het gebied van masterplanning, strategische studies, havenconstructies en baggerwerken. Wij willen onze klanten graag bedienen vanaf de initiatieffase tot en met de uitvoeringsbegeleiding.

Voorbeelden van projecten waar wij aan werken zijn terminals, afmeerconstructies en steigers in de havens van Rotterdam, Amsterdam, Eemshaven en Antwerpen. Tevens werken wij aan diverse havenconstructies over de hele wereld. In de haven van Rotterdam hebben we momenteel verschillende projecten. Hierbij ontwerpen we kademuren en steigers, ligplaatsen en baggerwerken waarvoor we vervolgens ook het toezicht bij de uitvoering verzorgen. Je standplaats is Deventer of Rotterdam.

Wat wij vragen

 • een afgeronde hbo-opleiding civiele techniek of gelijkwaardig;
 • enige jaren ervaring in/met de uitvoering van werken op het gebied van havenconstructies en additionele ervaring op baggeren is een pre;
 • de ambitie en capaciteit om in Nederland te werken als toezichthouder;
 • een zelfstandige medewerker met enthousiasme voor het werkterrein van havens en scheepvaarwegen;
 • een uitstekend adviseur met goede communicatieve vaardigheden en een collegiale werkhouding.

Wat wij bieden

 • een uitdagende functie in een dynamische organisatie;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid in projecten;
 • een gedegen begeleiding en een breed aanbod van in- en externe opleidingen;
 • een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • een mogelijkheid om te verbreden naar systeemgerichte contractbeheersing;
 • de mogelijkheid om deel te nemen aan ons aandelenparticipatiesysteem.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de am-bitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. M. (Marijn) Huijsmans, groepshoofd Bagger en supervisie, telefoon 0570 69 7744, of de heer ir. G. (Gert) Hamoen, PMC-leider Havens en scheepvaartwegen, telefoon 0570 69 7792. Vacaturenummer 118-104.

Share this vacancy

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor