• Bijdragen aan verdere ontwikkeling van de discipline projectbeheersing
 • Werken aan icoonprojecten in binnen- en buitenland
 • Ruimte voor eigen ontwikkeling en ondernemerschap
Are you the person we are looking for?

Apply now

Vacancy Deventer

Adviseur projectbeheersing

Wil jij onze waterbouwkundige icoonprojecten in goede banen leiden?

In jouw rol als adviseur / manager projectbeheersing zorg je ervoor dat jouwteam de informatie heeft om een succes te maken van het project, waarbij je aanspreekpunt bent en veelvuldig communiceert over de voortgang. Je beheerst en bewaakt de scope, planning, financiën en risico’s en bent daarmee een belangrijke sparringpartner voor de projectleider, die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de aansturing van het project. Daarbinnen krijg je de ruimte om je eigen visie te ontwikkelen en om deze proactief toe te passen in jouw (advies)werkzaamheden.

Om de toename aan grote complexe projecten in zowel Nederland als het buitenland te kunnen blijven beheersen, is er in Deventer een nieuwe groep Projectbeheersing en contractmanagement in de product-marktcombinatie (PMC) Havenconstructies en ontwerp opgericht. In deze groep help jij om onze projecten nog succesvoller te laten verlopen en om de discipline projectbeheersing verder te ontwikkelen en te integreren in onze veelzijdige projecten. Grote projecten waar wij aan werken zijn o.a. diverse projecten in de Haven van Rotterdam, de dijkversterkingen in de Maasvallei en ook buitenlandse projecten zoals een island access study in Kazachstan.

Wat wij vragen

 • afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van Civiele techniek, Bouwkunde, Construction management en/of minimaal twee jaar werkervaring op het gebied van projectbeheersing, planningen of ontwerpen in de waterbouw-sector;
 • een praktische instelling en een sterk analytisch vermogen;
 • een zelfstandige, enthousiaste en collegiale werkhouding en de drive om mensen te ondersteunen en projecten bij te sturen;
 • sterke affiniteit met Microsoft Excel en het maken van planningen;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel de Nederlandse als Engelse taal;
 • rijbewijs B en de bereidheid om op projectlocaties te werken.

Wat wij bieden

 • samenwerking met jonge en enthousiaste collega’s in multidisciplinaire teams;
 • veelzijdige en uitdagende projecten;
 • ruimte voor eigen inbreng om projectbeheersing verder te ontwikkelen en te integreren;
 • ruimte voor initiatief en verantwoordelijkheid;
 • gedegen begeleiding en een breed aanbod aan in- en externe opleidingen;
 • marktconform salaris en een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een advies- en ingenieursbureau, dat wereldwijd oplossingen biedt voor complexe, technische en maatschappelijke vraagstukken op het gebied van water, infrastructuur, milieu en bouw. Vanuit een inspirerende werkomgeving werken onze ruim 1.100 medewerkers in multidisciplinaire projectteams aan fascinerende projecten in binnen- en buitenland. Ons werk vraagt steeds om nieuwe kennis en verantwoordelijkheden, vandaar dat persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling essentieel is en gestimuleerd wordt. Onze medewerkers hebben de ambitie het beste uit zich zelf te halen en kwalitatief de beste resultaten te leveren. Er is ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. De aandelen van ons bureau zijn in handen van onze eigen medewerkers.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb je belangstelling voor deze functie, solliciteer dan direct online. Voor nadere inlichtingen over deze vacature kun je contact opnemen met de heer ing. M.C. (Michiel) van Hulzen, groepsleider Projectbeheersing en contractmanagement, telefoon 06 13 89 87 61 of met de heer ir. G. (Gert) Hamoen, PMC-leider Havenconstructies en ontwerp, telefoon 06 51 10 82 07. Vacaturenummer NL00349.

More information?

Witteveen+Bos medewerker Guus Emmerik

Guus van Emmerik

HR Advisor