Are you the person we are looking for?

Apply now

Internship assignment Breda

Ontwerper stedelijke infrastructuur

Ben jij bezig met het opbouwen van een solide fundering voor jouw toekomstige carrière? Het ontwerpteam van Witteveen+Bos in Breda helpt jou graag op weg.

Witteveen+Bos biedt jou de mogelijkheid om mee te werken aan uitdagende en toonaangevende projecten binnen de Grond-, Weg-, en Waterbouw. Wij zijn op zoek naar een stagiaire civiele techniek binnen de groep Ontwerpadvies. Bij ons lever je een bijdrage, zowel zelfstandig als in teamverband aan complexe civieltechnische projecten op het gebied van infrastructuur, bouw- en woonrijp maken, watermanagement en civiel technische kunstwerken in de stedelijke omgeving.

 

Je basiskennis wordt vergroot door ‘Learning on the Job’ onder begeleiding van senior ontwerpers, en het aanbod van (online)cursussen. Daarnaast maak je kennis met verschillende disciplines binnen Witteveen+Bos en krijg je de mogelijkheid om jezelf te oriënteren binnen onze organisatie. Je bepaald je eigen leerdoelen en wij helpen jou met het behalen hiervan.

 

De groep Ontwerpadvies, is een jong team, welke onderdeel uit maakt van de product-marktcombinatie (PMC) Stedelijke ontwikkeling binnen de sector Gebouwde omgeving. Voorbeeldprojecten waar wij aan werken zijn: Oosterweelverbinding te Antwerpen, diverse Snelfietsroutes zoals Tilburg-Waalwijk, de Floriade 2022 en diverse woonwijk ontwikkelingen in en rondom Brabant. Deze complexe projecten vragen om een projectaanpak waarin ontwerpkeuzes gemaakt worden op basis van een integrale afweging tussen tijd, geld en uitvoerbaarheid. Een van de belangrijkste instrumenten die wij inzetten bij het vinden van integrale duurzame oplossingen zijn onze 7 duurzame ontwerpprincipes. Zie voor meer informatie hierover onze website.

Wat wij vragen

 • 3e of 4e jaars hbo-student civiele techniek;
 • passie hebben voor het (3D) ontwerpen van civieltechnische projecten;
 • ervaring met Autocad of Civil 3d of is een pré;
 • zelfstandig kunnen werken en ondernemende instelling;
 • een leergierige, flexibele en kritische instelling;
 • beheersing van de Nederlandse taal.

Wat wij bieden

 • dynamische omgeving en een plezierig werkklimaat op kantoor in Breda;
 • veelzijdige en uitdagende projecten door het gehele land;
 • een mix van jonge en ervaren collega’s in multidisciplinaire projectteams;
 • zelfstandigheid en projectverantwoordelijkheid;
 • mogelijkheid om kennis te maken met het bedrijf en verschillende disciplines;
 • goede begeleiding en vakinhoudelijk cursus mogelijkheden;
 • een marktconform stagevergoeding;
 • regelmatig leuke neWBie activiteiten voor starters en stagiairs.

Wie wij zijn

Witteveen+Bos is een internationaal opererend advies- en ingenieursbureau van ruim 1200 medewerkers met het hoofdkantoor in Deventer. We zetten harde techniek op duurzame wijze in voor maatschappelijke onderwerpen zoals schoon water, de energietransitie, verkeer en wegen, kustversterkingen, etc. Hierbij laten we ons leiden door de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Daarnaast is Witteveen+Bos via het aandelenparticipatiesysteem volledig in handen van werknemers. Wij vinden dit passen bij een kennisintensieve en hoogopgeleide organisatie zoals de onze: het stimuleert de betrokkenheid en het ondernemerschap en draagt bij aan het succes en de continuïteit van ons bureau.

Are you the person we are looking for?

Apply now

Reageren?

Heb jij interesse in deze stageopdracht? Neem dan contact op met Ries de Jonge groepsleider ontwerpadvies Breda 06 86 86 04 25

More information?