• november 2019
  • de hele dag, incl. borrel en diner
  • kantoor Amsterdam of Rotterdam
Event Witteveen+Bos - Kantoor Amsterdam of Rotterdam

Business course Blankenburgverbinding

Wil jij in één dag ervaren hoe het is om bij ons te werken aan integrale projecten?

Wat houdt deze business course in?

De Witteveen+Bos business course (inhousedag) is een van onze activiteiten waarmee we je graag kennis laten maken met onze organisatie. In een multidisciplinair team van studenten werk je deze dag aan een integrale, veelzijdige opgave van een actueel project uit onze praktijk. Hierbij word je door een Witteveen+Bos collega begeleid. Naast het werken aan de case kun je deze dag de sfeer bij ons op kantoor proeven en kennis maken met een groot aantal jonge en ervaren collega’s. Kortom; het biedt je een uitgelezen mogelijkheid om te ervaren hoe het is om bij ons ingenieursbureau te werken!

Studenten die deze dag al eerder bijwoonden, kenmerken deze dag onder andere als 'Het gehele programma vond ik goed in elkaar zitten, goede afwisseling tussen informatie krijgen en zelf aan de slag gaan', 'Dat er zoveel mensen betrokken waren bij de invulling van de dag en aan het eind nog aanschoven bij het diner gaf mij een welkom gevoel' en 'Het multidisciplinaire aspect en de complexiteit spraken mij aan, waardoor je echt uitgedaagd werd om een goede oplossing te verzinnen'.

Wat ga je doen?

Nader te bepalen.

Voor wie organiseren we dit?

WO-master studenten van de volgende studies:

  • Civiele techniek;
  • Construction management and engineering
  • Bouwkunde
  • Technische bestuurskunde.

Het dagprogramma

Nader te bepalen.

De locatie

Witteveen+Bos kantoor Amsterdam of Rotterdam (eventuele reiskosten worden vergoed).

Interesse?

Wil jij tijdens deze business course laten zien wat jij in huis hebt? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Naast je cv ontvangen we ook graag een korte motivatie. Je kunt hierbij denken aan de reden(en) waarom je graag wilt deelnemen aan de business course, wat je wilt leren tijdens deze dag en welke bijdrage je kunt leveren aan het projectteam. Voor vragen over de aanmelding voor de business course kun je contact opnemen met Guus van Emmerik, 0570 69 73 09, of via guus.van.emmerik@witteveenbos.com.

Share this event