Event Oranje Hotel Leeuwarden

Business course veerverbinding Ameland

Wil jij in één dag ervaren hoe het is om bij ons te werken aan integrale projecten?

Wat houdt deze business course in?

De Witteveen+Bos business course (inhousedag) is een van onze activiteiten waarmee we je graag kennis laten maken met onze organisatie. In een multidisciplinair team van studenten werk je deze dag aan een integrale, veelzijdige opgave van een actueel project uit onze praktijk. Hierbij word je door een Witteveen+Bos collega begeleid. Naast het werken aan de case kun je deze dag kennismaken met een groot aantal jonge en ervaren collega’s. Kortom; het biedt je een uitgelezen mogelijkheid om te ervaren hoe het is om bij ons ingenieursbureau te werken!

Studenten die deze dag al eerder bijwoonden, kenmerken deze dag onder andere als 'Het gehele programma vond ik goed in elkaar zitten, goede afwisseling tussen informatie krijgen en zelf aan de slag gaan', 'Dat er zoveel mensen betrokken waren bij de invulling van de dag en aan het eind nog aanschoven bij het diner gaf mij een welkom gevoel' en 'Het multidisciplinaire aspect en de complexiteit spraken mij aan, waardoor je echt uitgedaagd werd om een goede oplossing te verzinnen'.

Voor wie organiseren we dit?

Deze business course is interessant voor:

  • HBO en masterstudenten met een studieachtergrond in werktuigbouwkunde, waterbouwkunde, civiele techniek en planologie.

De locatie

Oranje Hotel Leeuwarden, Stationsweg 4, 8911 AG Leeuwarden

Interesse?

Wil jij tijdens deze business course laten zien wat jij in huis hebt? Laat dan je gegevens achter in ons digitale inschrijfformulier. Daarbij vragen we je ook om een cv aan te leveren en een korte toelichting te geven op waarom je graag wil deelnemen aan deze business course.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten op 11 oktober.

Voor vragen over de aanmelding voor de business course kun je contact opnemen met Lisa Groot, via lisa.groot@witteveenbos.com.

Share this event