• 14 en 15 juni 2021
  • Virtuele Business Experience Energiefabriek Hengelo
  • Techniek, proces en innovatie staan centraal
Event Digitaal

14.06.2021 - Business Experience Energiefabriek Hengelo

Ontdek wat een energiefabriek zo speciaal maakt!

Wat houdt deze business course in?

De Witteveen+Bos business course (inhousedag) is een van onze activiteiten waarmee we je graag kennis laten maken met onze organisatie.

Wat ga je doen?

Je gaat werken aan de optimalisatie van een installatie in de Energiefabriek Hengelo. Samen met je team ga je op zoek naar energie-neutrale of zelfs energie-genererende oplossingen voor complexe problemen. Techniek, proces en innovatie staan centraal. Het vormt een realistische weerspiegeling van het werk bij Witteveen+Bos.

Voor wie organiseren we dit?

Je werkt met een multidisciplinair team bestaande uit wo-studenten met een studie-achtergrond in werktuigbouwkunde, elektrotechniek en technische informatica. Daarbij krijg je begeleiding van ervaren Witteveen+Bos medewerkers.

Het dagprogramma

Maandag 14 juni 2021 (Case dag 1)

09.00 - 13.00 uur

 

Dinsdag 15 juni 2021 (Case dag 2)

09.00 - 13.00 uur

De locatie

De experience is volledig virtueel. Vanachter je computer betreed je de duurzame en circulaire Energiefabriek in Hengelo. Economische, duurzame en circulaire energie wordt hier teruggewonnen bij de vergisting van zuiveringsslib dat vrijkomt bij de rioolwaterzuivering Hengelo van waterschap Vechtstromen.

Interesse?

Ben jij wo-student met een studie in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of technische informatica? Investeer in je toekomst en meld je aan!

 

Inschrijven kan tot uiterlijk 2 juni 2021.

Share this event