• Digitaal speeddaten
  • Landschapsarchitectuur
  • Stedenbouwkunde
Event Digitaal

Digitaal speeddaten voor studenten landschapsarchitectuur en stedenbouwkunde

Ben jij een gedreven en enthousiaste hbo of wo student landschapsarchitectuur of stedenbouw, die benieuwd is wat advies- en ingenieursbureau Witteveen+Bos jou kan bieden voor je stage of afstuderen? Kom dan digitaal met ons speeddaten!

Wat houdt deze business course in?

Tijdens de speeddate kun je al je vragen stellen over het meedraaien in het team van de landschapsarchitecten en stedenbouwers bij Witteveen+Bos. Daarnaast vertelt één van onze landschapsarchitecten of stedebouwkundigen je meer over Witteveen+Bos en de opgaven waaraan we werken. Heb je nu geen specifieke vragen, dan geven wij ook een algemene, digitale presentatie die je kunt bijwonen, waarna de mogelijkheid alsnog is om met één van ons in contact te komen. Ben je nieuwsgierig geworden? Meld je aan voor de 1 op 1 speeddate of de algemene presentatie! Mocht je specifieke vragen hebben, of is er een speciale richting waarin je geïnteresseerd bent, benoem deze dan in je reactie. Dan zorgen wij voor de perfecte match!

Voor wie organiseren we dit?

Studenten landschapsarchitectuur of stedenbouwkunde

De locatie

Online

Interesse?

Wil jij tijdens deze business course laten zien wat jij in huis hebt? Vul dan het digitale inschrijfformulier in. Naast je cv ontvangen we ook graag een korte motivatie. Je kunt hierbij denken aan de reden(en) waarom je graag wilt deelnemen aan de business course, wat je wilt leren tijdens deze dag en welke bijdrage je kunt leveren aan het projectteam. Voor vragen over de aanmelding voor de business course kun je contact opnemen met Linda Cornelissen MSc, 0570 69 72 63, of via linda.cornelissen@witteveenbos.com.

Share this event